Zwemvierdaagse

Zwemvierdaagse Heino | 24 t/m 27 juni 2024

De Zwemvierdaagse is hét zwemevent van het jaar en trekt landelijk meer dan 50.000 mensen per jaar. De Zwem4daagse in Heino staat gelijk aan vier dagen zwemplezier. Schoolslag, borstcrawl of rugslag. Het maakt niet uit in welke slag je zwemt. Langzaam of snel, alles mag! Aan het einde van vier zwemdagen wacht jouw felbegeerde Nationale Zwem4daagse medaille.

Voor veel deelnemers is het na de zwemles tevens de eerste kennismaking met de zwemsport, maar dat niet alleen, wij maken er als Vrienden van De Tippe één groot feestje van en organiseren daarom ook dit jaar weer de zwemvierdaagse! En ook dit jaar is er weer van alles te doen! Reken maar dat het super gezellig wordt...

Aanmelden
De inschrijving voor 2024 is gestart dus schrijf je snel in! Late beslissers hebben op maandag ook nog een kans om aan de kassa een deelnameticket te kopen. Elke dag kan er van 18.00 tot 20.00 uur gezwommen worden voor een medaille. Volwassenen zwemmen 500 meter (20 baantjes) en kinderen t/m 12 jaar 250 meter (10 baantjes) per dag. De kosten voor de reguliere zwemvierdaagse en ouderkind zwemmen bedragen € 5,- per persoon in de online voorverkoop en € 7,- op maandag. Een zwemdiploma is voor de reguliere zwemvierdaagse uiteraard vereist. Elke deelnemer krijgt na afloop een medaille en op één van de dagen wat lekkers. Het ondiepe bad is geopend voor recreatief zwemmen.

TOP