Zwemvierdaagse

25 t/m 28 mei (canceled)

Schoolslag, borstcrawl of rugslag. Het maakt niet uit in welke slag je zwemt. Langzaam of snel, dat maakt niets uit! Aan het einde van dag vier zwemdagen wacht jouw felbegeerde medaille. Vrienden van De Tippe organiseert ook dit jaar weer de zwemvierdaagse! .

Er is ook dit jaar weer van alles te doen! Er is weer Ouder/kind zwemmen en er zijn allerlei activiteiten georganiseerd. Reken maar dat het super gezellig wordt, want de organisatie zet in op meer sfeer en activiteiten.

Programma
Maandag 25 mei
18.00 uur Opening Zwemvierdaagse & Schatduiken
Dinsdag 26 mei
Wild-water-parcours!
Woensdag 27 mei
Woest-land-parcours
Donderdag 28 mei
Met glans van de Schans. Wie is als eerste bij de bel?

Aanmelden
De inschrijving is gestart!
Late beslissers hebben op maandag 25 mei ook nog een kans om aan de kassa een deelnameticket te kopen. Er wordt dagelijks gezwommen van 18.00 tot 20.00 uur. Ouderkind zwemmen en volwassenen zwemmen is van 17.30 tot 18.00 uur. De kosten voor de reguliere zwemvierdaagse en ouderkind zwemmen bedragen € 6,- per persoon in de online voorverkoop en € 8,- op maandag. Een zwemdiploma is voor de reguliere zwemvierdaagse uiteraard vereist. Elke deelnemer krijgt na afloop een vaantje of een medaille en op één van de dagen wat lekkers.

TOP