Fakkert Diervoeders 1/8 Triatlon en Kidstriatlon

26 augustus 2023

Zwembad De Tippe is in 2023 weer het decor van de Fakkert Diervoeders Triatlon. Dit jaar is er opnieuw een Kids-afstand! De start is vanaf 9.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Deelnemers zwemmen eerst 500 meter, gaan 22,5 kilometer fietsen en als laatste 5 kilometer hardlopen.

De kidstriatlon was vorig jaar één groot succes! Daarom is er ook dit jaar voor de kleine kinderen is een kids-parcours uitgezet. Waarbij de kinderen in verband met de veiligheid op het zwembadterrein blijven. Enige voorwaarde is dat je in het bezit moet zijn van een zwemdiploma. Deelname voor kids is gratis.

Het mooie aan de triatlon in Heino is dat je ook als teams in een estafettevorm kan starten. Één deelnemer zwemt, één deelnemer fietst en één deelnemer loopt. Opgeven kan via onderstaande button. Er is plek voor ongeveer 100 deelnemers. Wie daag jij uit?!

De inschrijving voor 2023 is geopend! Schrijf je snel in! Een aantal dagen van te voren ontvang je meer informatie over de triatlon en kidstriatlon, startijden en routes. Heb je toch nog een vraag, neem gerust contact op met info@vriendenvandetippe.nl. We wensen je heel veel plezier bij de voorbereidingen en zien je graag aan de start!

TOP