Zomerfit ochtenden

23 en 30 juli, 6, 13, 20 en 27 augustus 2024

Tijden: van 10.00 tot 11.30 uur
Fit, vitaal & gezelligheid! Dat zijn de ingrediënten van de 50+ Zomerochtend bij Zwembad De Tippe in Heino.

Deze 50+ zomerochtenden worden op een aantal dinsdagen in de zomervakantie gehouden van 10.00 tot 11.30 uur. De organisatie is in handen van Vrienden van De Tippe, Fysiotherapeut Rolien van der Heijden en Inge Prins van Sportbedrijf Raalte. De insteek is heel laagdrempelig en deelname aan deze ochtenden is gratis.

De ochtend begint om 10.00 uur met ontvangst met koffie en iets lekkers en een korte uitleg over het programma. Daarna worden er twee groepen gemaakt die twee workshops van 20 minuten afwerken. Aanmelden kan door te mailen naar info@vriendenvandetippe.nl, of met een inschrijfformulier (deze liggen vanaf begin juli bij het Dorpshuus, De Tippe en Bibliotheek Heino). Deelname is gratis. Een kleine financiële bijdrage is welkom, maar geheel vrijblijvend. Doe jij ook mee? Meld je aan via info@vriendenvandetippe.nl

Het is mogelijk dat het programma van de Zomerfit wordt geannuleerd of gewijzigd bij slechte weersomstandigheden. Je leest dat dan uiterlijk om 21 uur de maandag ervoor op deze pagina.

TOP