Midzomernacht Kamperen

Zaterdag 13 juni 2020 (canceled)

Door Covid-19 zijn we helaas genoodzaakt alle evenementen voor dit seizoen af te zeggen. Een absoluut feestje voor de kinderen. Dat is het Midzomernacht kamperen op zaterdag 13 juni. Gezellig kamperen met je (school)vriendjes bij het zwembad. De doelgroep zijn jongens en meisjes van groep 5 t/m 8 van de basisscholen.

De middag begint om 17.00 uur met het opzetten van tenten. Daarna staat discozwemmen op het programma. De rest van de avond is er genoeg vertier. Zondagmorgen gaan de kinderen eerst lekker plonsen in het zwembad en kunnen daarna genieten van een lekker ontbijt. Tijdens het kamperen zijn er twee gediplomeerde zweminstructeurs van Sportbedrijf Raalte aanwezig en minimaal zes begeleiders.

Inschrijving is gestart
Lijkt je het Midzomernachtkamperen leuk en ben je in bezit van een zwemdiploma? Geef je dan op. Het tarief voor het Midzomernacht kamperen is € 4,- voor kinderen met een zwemabonnement en € 6,- zonder abonnement. Om alles in goede banen te leiden kunnen maximaal 150 kinderen kamperen en dient elk kind afzonderlijk aangemeld te worden. Aanmelden kan hier. https://docs.google.com/forms/d/1vNy_8zEEmqYp3w-sfENuyFfBuAbVw641YvlY1Sn-jB4/viewform?edit_requested=true

TOP