Evenementen

In ons mooie zwembad organiseren we de hele zomer door spetterende activiteiten voor jong en oud. Bekijk ze hier!

Seizoensopening

Elk jaar starten we het zwemseizoen feestelijk, met leuke activiteiten. Kom jij dit jaar ook naar de seizoensopening?

Dauwzwemmen

Op Hemelvaartsdag opent de Tippe haar deuren extra vroeg voor het traditionele dauwzwemmen. En natuurlijk is er een lekker ontbijtje!

Zwemvierdaagse

Vier dagen baantjes zwemmen en met een mooie medaille thuiskomen. Hoe leuk is dat! Welke toppers zien we met de Zwemvierdaagse?

Midzomernacht kamperen

Een absoluut feestje voor de kinderen. Dat is het Midzomernacht kamperen. Gezellig kamperen met je vriendjes. Ben jij erbij?

Darkpool Party

Tieners kunnen hun hart ophalen tijdens de Darkpool Party. Zwemmen en feesten als de zon ondergaat. Wij regelen de muziek!

Farmstacle Run

Elk jaar vindt de Farmstacle Run plaats in Heino. En elk jaar is onze glijbaan één van de vele obstakels in het parcours. Welkom!

55+ Zomerochtenden

Ontmoeten, gezelligheid en bewegen. Dat zijn de ingrediënten van de 55Plus zomerochtenden bij Zwembad De Tippe in Heino...

Mini Triatlon

Sportievelingen opgelet! Jaarlijks organiseren we op De Tippe de Fakkert Diervoeders Triatlon. Ook voor kids is er een mooie uitdaging!

Seizoensafsluiting

En dan zit het zwemseizoen er bij de Tippe alweer op. Maar niet zonder een feestelijke seizoensafsluiting. Nog een laatste duik!

TOP